Voor welke vertalingen kunt u bij mij terecht?

Beëdigde
vertalingen

In 2008 ben ik beëdigd als vertaler aan de rechtbank van Den Haag voor Nederlands-Pools. Ik heb dus al ruim 12 jaar ervaring met beëdigde vertalingen. Kik hier om meer te lezen over beëdigde vertalingen.

Marketing en communicatie

Een marketing- of communicatietekst heeft als doel het overtuigen van de lezer. U wilt de lezer informeren, overhalen en/of overtuigen. Ik help u met het schrijven van pakkende content en sterke marketingteksten. Klik hier om daar meer over te lezen.

U kunt bij mij terecht voor beëdigde vertalingen van het Nederlands naar het Pools (en vice versa) en voor de vertaling van uw marketing- en communicatieteksten van het Nederlands naar het Pools. Ik ben voor particulieren, bedrijven en de overheid de essentiële schakel in hun communicatie. Uw vertaling is bij mij in goede handen.

Beëdigde vertalingen

In 2008 ben ik beëdigd als vertaler aan de rechtbank van Den Haag voor Nederlands-Pools. Ik heb dus al ruim 12 jaar ervaring. Ik kan voor u verschillende soorten beëdigde vertalingen maken, ook in de combinatie Pools-Nederlands. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diploma’s, akten (bijvoorbeeld een huwelijksakte, geboorteakte, echtscheidingsakte, overlijdensakte of notariële akte), contracten of bewijsstukken in rechtszaken. Meer informatie vindt u bij beëdigde vertalingen.

Vertalingen van marketing- en communicatieteksten

Een marketing- of communicatietekst heeft als doel het overtuigen van de lezer. U wilt de lezer informeren, overhalen en/of overtuigen. Dergelijke creatieve teksten kunnen niet letterlijk worden vertaald. Bij een letterlijke vertaling gaat de werkelijke betekenis verloren en mist het stuk zijn doel. Bij vertalingen Nederlands-Pools voor marketing kunt u denken aan folders, brochures of nieuwsbrieven, maar er zijn nog veel meer teksten op dit gebied die ik voor u naar het Pools kan vertalen. Kijk daarvoor bij vertalingen voor marketing en communicatie.

5 redenen om te kiezen voor Aleksandra Vertalingen

Aleksandra Rekowska | Vertaler Pools-Nederlands en vice versa

Native speaker met 12 jaar ervaring

Aleksandra Rekowska | Vertaler Pools-Nederlands en vice versa

Beëdigd vertaler Nederlands-Pools

Aleksandra Rekowska | Vertaler Pools-Nederlands en vice versa

Betrouwbare kwaliteit: ik doe wat ik beloof

Aleksandra Rekowska | Vertaler Pools-Nederlands en vice versa

Op tijd: levering van uw vertaling volgens afspraak

Aleksandra Rekowska | Vertaler Pools-Nederlands en vice versa

Persoonlijk contact en een eerlijk advies